top of page

Falafel som förändrar världen: modulärt, skalbart och jävligt gott!

Vill du smaka på den bästa falafeln du någonsin har ätit? Då ska du besöka Johan n’ Friends, den veganska och vegetariska snabbmatskedjan som har tagit Sverige med storm. Vi har redan sålt över 50 000 mål i Åre, med ett snittbetyg på 4,9 av 5. Våra kunder älskar vår hemlagade falafel, som är krispig på utsidan och saftig på insidan, och serveras med färska tillbehör i ett läckert tunnbröd. Vi har även andra läckra rätter som hummus och Daal, en indisk linsgryta som är full av smak och näring.

Vi är inte bara goda, vi är också smarta. Vi har byggt vårt eget webbaserade kassasystem, som är anpassat precis efter våra behov. Det ger oss en unik möjlighet att skapa häftiga kampanjer och samarbeten med andra aktörer. Till exempel kan vi erbjuda rabatter till kunder som rör på sig mer, genom att integrera appar som Strava eller Apple Health. Vi vill inspirera våra kunder att leva ett hälsosamt och aktivt liv, samtidigt som de njuter av vår mat.

Vi är också miljömedvetna. Vi har minimalt med matsvinn i vår första restaurang, och våra råvaror är noggrant utvalda för att vara så miljövänliga som möjligt. Vi är stolta över att vara en del av lösningen i kampen mot klimatförändringarna. Vi vet att det saknas ett helt vegetariskt snabbmatsalternativ på marknaden, och att kunskapen i samhället ökar kring näring och kalorier. Vi vill erbjuda ett bättre val för alla som vill äta gott och samtidigt göra gott för planeten.

Vi har en vision om att sprida vår falafel över hela landet, och därför har vi utvecklat ett modulärt och skalbart koncept. Vi bygger våra restauranger i containerformat, som är lätta att transportera och installera. Varje container har fyra enskilda stationer, så att en person kan driva restaurangen själv, eller fyra personer kan arbeta tillsammans och öka kapaciteten. Vi tror att detta är framtiden för snabbmatsbranschen, och vi vill vara i framkant av innovationen. Även ett unik system för mat avhämtning.

Vi söker nu investerare som delar vår vision och vill vara med på vår resa. Tillsammans kan vi förändra världen med falafel, en bit i taget. Kontakta oss idag för att få veta mer om vårt koncept och våra möjligheter. Tack för ditt intresse och stöd.

new restaurant
JnF _edited.jpg
bottom of page